ZORGGROEP NOORD- EN MIDDEN-LIMBURG E-FACTURATIE PROJECT

Back to homepage
Rate this post
7af0193b8351bd1eb04c09dfe5731fa3_S

ZORGGROEP NOORD- EN MIDDEN-LIMBURG E-FACTURATIE PROJECT

Beste leverancier,

Welkom op de informatie pagina over het E-facturatie project van Zorggroep Noord- en Midden-Limburg. Zorggroep Noord- en Midden-Limburg is al enige tijd succesvol bezig met elektronische facturen. Om dit te realiseren gebruikt Zorggroep Noord- en Midden-Limburg het 100% gratiselektronische facturen platform van InvoiceSharing. Samen met u als leverancier wil Zorggroep Noord- en Midden-Limburg zo snel mogelijk al haar facturen elektronisch verwerken via het platform van InvoiceSharing. Ik wil u vragen om u uiterlijk voor 31 augustus 2014 aan te melden bij InvoiceSharing (zie stap 1 hieronder) om in stap 2 te bepalen wat uw mogelijkheden zijn.

Hieronder vindt u meer informatie, uitleg en links naar relevante pagina’s van InvoiceSharing.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Paulien Coolen

Stafhoofd Financiële administratie

Zorggroep Noord- en Midden-Limburg

P.S.: Deze uitnodiging is naar een groot aantal leveranciers verstuurd. Wanneer u allemaal zou gaan bellen kom ik niet meer aan mijn werk toe. Indien u nog vragen heeft, verzoek ik u ons een email te sturen naar het emailadres vermeld in de uitnodiging. Wanneer het vragen over InvoiceSharing zijn, bekijk dan de uitgebreide helpdesk of mail naar ondersteuning@invoicesharing.com.

HOE KUNT U STARTEN?

Stap 1 – Registreer gratis

Start met het aanmaken van uw 100% gratis InvoiceSharing omgeving om mee te kunnen doen.

 register free

Stap 2 – Hoe kunt u meedoen?

Wanneer u ingeschreven bent gaan we een keuze maken op welke manier u mee kunt gaan doen. U ontvangt een onboarding checklist met daarop de volgende keuzes:

 1. Gebruikt u voor verkoop facturen een van de volgende systemen: ……
 2. Verstuurt u al elektronische facturen naar uw klanten, zoals bijvoorbeeld XML, EDI, UBL, HR-XML, IDOC, CSV, XLSX etc.?
 3. U wilt graag PDF facturen per email blijven versturen
 4. U wilt gratis online facturen maken via de partners op de financiële marktplaats InvoiceSharing
 5. U wilt graag weten of uw systeem ook gekoppeld kan worden. InvoiceSharing koppelt alle systemen gratis, mocht het nog niet gekoppeld zijn.

Stap 3 – Verstuur uw eerste factuur

Na het kiezen van een methode om facturen te versturen, gaat u aan de slag om uw eerste factuur te versturen. Wanneer deze in uw InvoiceSharing omgeving is aangekomen kunt u door naar de volgende stap.

Stap 4 – Beheer uw relaties

U heeft nu facturen in uw InvoiceSharing omgeving en wil deze versturen naar uw klant. Bij het relatie beheer kunt u de uitnogingen van uw klanten accepteren waarna de relatie ontstaat. Zodra de relatie aangemaakt is, kunt u de facturen bij u klant afleveren.

Stap 5 – U bent nu ook LIVE!

Houdt uw uitgaande facturen in de gaten via de emails met status informatie die u van InvoiceSharing ontvangt of check online de status in uw InvoiceSharing omgeving.

MEER INFORMATIE

Voordelen voor ons:

 1. De mogelijkheid van volledig papiervrije processen
 2. Kostenbesparing
 3. Eén centraal facturatie-adres i.p.v. een facturatie-adres per vakgroep/faculteit

Voordelen leverancier:

 1. Kosten besparen, o.a. geen papieren facturen en portikosten
 2. Uw facturen kunnen sneller worden afgehandeld en raken niet meer kwijt
 3. U biedt extra service aan ons
 4. 1 op veel koppeling: gratis al uw klanten voorzien van digitale facturen
 5. Mogelijkheid tot gebruik additionele modules zoals een rapportage module over uw facturen

Wat is InvoiceSharing?

InvoiceSharing is een marktplaats voor financiële diensten met als basis 100% gratis elektronische facturatie en eenvoudige factuur financiering. InvoiceSharing levert hogere opbrengsten, lagere kosten en een betere kasstroom. De gratis elektronische facturatie bevat het gratis versturen en ontvangen van facturen, gratis koppelingen met elk facturatie en financieel systeem, gratis validatie en opslag en gratis conversie van factuurregels naar journaalposten. Het InvoiceSharing platform wordt gecontroleerd door EY Accountants (voorheen Ernst & Young).

Delen maakt elk bedrijf succesvol. InvoiceSharing gelooft in een open en verbonden wereld waar ontwrichtende bedrijfsmodellen en slimme innovatie domineren. InvoiceSharing combineert gebruikersvriendelijke, innovatieve en slimme financiële diensten op één plaats waar iedereen mee kan doen en kan profiteren.

Hoe werkt InvoiceSharing?

InvoiceSharing is revolutionair in techiek en business model. Hoe werkt InvoiceSharing eigenlijk? En waarom kunt u eigenlijk niet met op een verantwoorde wijze met digitale facturen aan slag zonder InvoiceSharing? Hier vindt u het overzicht hoe InvoiceSharing werkt en de stappen die de digitale factuur doorloopt van de administratie van de leverancier naar de ontvanger.

100% gratis

InvoiceSharing heeft een wereldwijde revolutie ontketend in de markt van elektronische facturatie door het een gratis product te maken. InvoiceSharing is 100% transparant over haar prijzen van de extra diensten.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*